top of page
  • _

Mindful Tapping och katten Bella

Bella är en underbar dam på 19 år. Hon är inte så förtjust i veterinärbesök, trots att hon tycker mycket om veterinären och personalen där. Hon tycker att det är lite läskigt med veterinärbesök därför att det är mycket nytt där, och att hon inte vet vad som kommer att hända där. En gång när vi satte i väntrummet bestämde jag mig för att göra Mindful Tapping på henne. Det var lite svårt för mig att koncentrera mig, eftersom det skulle vara vår tur när som helst, men jag lyckades ta reda på hur stressad Bella var, vad stressen berodde på och få ner stressen en hel del. Men nu vet jag till nästa gång att jag ska göra Mindful Tapping på Bella innan vi åker!

0 views0 comments

Recent Posts

See All

Armén är här!

Häromdagen när jag gick in i badrummet såg jag en hel svärm med flygande myror. Jag frågade dem hur de kom in i badrummet, och fick som svar att de kom in via källardörren. Jag erbjöd mig att släppa u

Vinter

Många klagar på vinter, men jag förstår inte riktigt varför. Vinter är för mig en tid för avkoppling och reflektion. Det är årstiden där Moder Jord vilar efter ett hektiskt år. Vi människor kunde lära

bottom of page