top of page

Om mig

image.jpg

Jag heter Lisa Hellman och jobbar med olika former av energihealing. Min passion är att hjälpa andra människor att hitta tillbaka till sitt riktiga jag och att må så gott de bara kan. Jag har en helhetssyn på människan. Jag brinner för mina behandlingsmetoder, men även för kosten, som är bränslen för kroppen. Jag är kunnig inom levande föda, Natural hygiene och raw food, tre olika kosthållningar för råkost.

De kunskaper som jag besitter när det ​gäller mina behandlingar och råkost kommer inte enbart från utbildningarna, utan även från erfarenhet. Jag fick utmattningssymdrom 2007. Vägen till hälsa efter insjuknande började med att jag gick över till levande föda. Under min resa kom jag i kontakt med olika alternativa metoder och med andlig rådgivning. Jag började min utbildning inom änglahealing och började arbeta med healing 2010.

Jag återhämtade mig så småningom och fortsatte att arbeta som lärare. Tanken växte allt starkare att jag ville arbeta mer med min behandling. Jag läste i en tidning om healingmassage och tyckte att den lätt intressant. Jag tyckte att den skulle vara en bra kompliment till healing. Jag gick grundkursen och föll för metoden direkt. Jag har arbetat med massage sedan 2014.

2016 blev jag sjukskriven igen, den här gången på grund av arbetsmiljön. Jag fick diagnosen PTSD och fick gå hos en beteendevetare, som föreslog att jag skulle testa Mindful Tapping. Jag hittade information om behandlingsmetoden på Internet och gick grundkursen. Metoden hjälpte mig mycket, så jag bestämde mig för att utbilda mig vidare. Jag gick både steg 2 och 3 samt lärarutbildning. Jag har arbetat med Mindful Tapping sedan 2017.

Jag återgick till mitt arbete som lärare, men bestämde mig för att följa mitt hjärta och satsa på min dröm att arbeta med mina behandlingar. 2018 lämnade jag läraryrket och satsade på mina behandlingar.

Efter ett antal år som behandlare kom jag i kontakt med en ny och spännande form av energihealing som heter Emotionskoden. Nu är jag klar med min certifiering i denna metod! 

Min utveckling som energihealer fortsätter. Jag har nu utbildat mig i the Body Code, som är en fördjupning av Emotionskoden.

Med hjälp av tekniker som jag har lärt mig från Discover Healing kommunicerar jag med olika djur. Nu kan jag hjälpa djuren ännu mer!

Jag lär mig mer och mer om energihealing hela tiden. Ju mer jag lär mig, desto bättre kan jag hjälpa andra. Min utvecklingsresa är så spännande! Vill du att jag hjälper dig på din resa?

Utbildningar

 

2010 diplomerad i änglahealing hos Maria Rosenlind

2019 certifierad Kildens healing- och avspänningmassör hos Irisindra utbildningar

2019 certifierad Steg 3 Mindful Tapper hos Center för Energipsykologi

2022 certifierad i Emotionskoden hos Discover Healing

2023 cerifierad i The Body Code hos Discover Healing

 

Kontakt/tidsbokning:

Telefon: 0768-99 07 69

E-post: info@post-lisasbutik.com

Behandlingslokalen i Sannerud

Öppettider: måndagar kl. 11-18 eller efter överenskommelse

Medlem i Svenska friskvårdsförbund.

Jag har ansvarsförsäkring och tystnadsplikt.

bottom of page