top of page

Energihealing

Enerighealing är en healingmetod där man ber ljusarbetare om hjälp med att förmedla energi till klienten. Själv använder jag mig av energier från min andliga vägledare och från the Source. Jag använder alltså inte mina egna energier när jag ger healing, utan jag ber the Source och andra ljusa varelser som arbetar för klientens högsta bästa om hjälp.

Healing är en metod som ger kroppen extra energi så att den orkar med att läka sig. Man kan behöva healing när man känner sig trött, nedstämd eller när kroppen och/eller själen kämpar mot någon åkomma. Kroppen är mycket intelligent och använder energin där den behövs mest. Det är alltså inte healern som läker klienten, utan det är klientens kropp och själ som ges förutsättningarna för att kunna läka sig. Man kan också gå på healing för att hålla sig ren och fin energimässigt. Vi samlar alla på oss negativa energier i våra dagliga liv. Det kan kännas skönt att få en regelbunden rensning för att hålla sig i form.

Under en healing-session kan man ladda batterierna och jobba med att ta bort känslomässiga blockeringar. Ju mer blockeringar man tar bort, desto lättare blir det att känna livsglädje! Ibland räcker det med en behandling, ibland behöver man fler. Det beror på hur många energimässiga störningar man har, hur ens liv ser ut för tillfället och hur mycket man har runt omkring sig som dränerar kroppens och själens energi.

Jag jobbar genom att lägga mina händer på bestämda punkter på kroppen. En session brukar ta 1-2 timmar. De flesta kopplar av och njuter av stunden. För en del kommer det upp jobbiga minnen och känslor som inte har bearbetats. Vi tar hand om dessa så gott vi kan under healingen. Har man mycket i bagaget kan det vara bra att ha en samtalskontakt som man kan prata med.

Energihealing passar utmärkt till djur också! Jag ger distanshealing till djur. Skicka ett foto på djuret till mig och jag gör resten!

Ta kontakt med mig för tidsbokning!

Här är några klientomdömen:

“Du är en sann helare & folk kommer att vallfärda till dig om de får reda på hur duktig du är!”

Jennifer

bottom of page