top of page

Mina behandlingar

Often the hands will solve a mystery that the intellect has struggled with in vain.

--Carl Jung

 

Känner du dig trött och stressad? Vill du hitta tillbaka till livsglädjen och ladda med nya energier? Eller vill du bara skämma bort dig med en del- eller helkroppsbehandling? Då har du hittat rätt! Mina behandlingar är kroppsorienterade, vilket betyder att de passar utmärkt att förbättra din kontakt med såväl din fysiska kropp som dina känslor. De får fart på dina energier samtidigt som de rensar bort energier som inte är till för ditt högsta bästa.

 

Varje person, varje kropp är unik. Hos mig får du en skräddarsydd behandling utifrån ett helhetsperspektiv som är anpassad efter din kropps behov.

 

Några hälsoeffekter av beröring:

lägre nivåer av stresshormonet kortisol

minskat oro och ångest

ökat lugn

effektiv smärtlindring

stärkt immunförsvar

sänkt blodtryck

större lyckokänsla

vänligare inställning till livet

ökad trygghet

större samhörighetskänsla

ökad samarbetsvilja

mindre aggressivitet

ökad tillit i relationer

bättre sexliv

minskad risk för förtidig död

(från Hälsa nr 11, 2019)

 

Jag erbjuder olika sorters behandlingar: änglahealing, Kildens healingmassage, Mindful Tapping  Emotionskoden och The Body Code. Jag erbjuder också kostrådgivning! Klicka på var och en av mina behandlingar i menyn till vänster för mer information om dem!

 

Jag har ansvarsförsäkring och tystnadsplikt.

 

Välkommen till min mysiga behandlingslokal i Tived! 

Jag erbjuder behandlingar på måndagar efter kl. 11, andra dagar efter överenskommelse. Ring eller mejla mig för att boka tid! 


Jag använder mig av ekologisk massageolja och mina textiler är miljöcertifierade. Jag använder rena lakan och handdukar till varje klient.


Skulle du vilja få massage på jobbet? Jag åker runt till företag och masserar de anställda. Företaget lånar ut ett rum till mig där jag kan massera de anställda i lugn och ro. Jag tar med mig massagebänken och annat jag behöver till behandlingarna. De anställda får välja bland mina energimassage. Företaget faktureras för behandlingarna. Bensinersättning förekommer om jag behöver åka mer än 6 mil.

Vem behandlar?

Utbildningar:

änglahealing hos Maria Rosenlind, hösten 2010

Kildens healing- och avspänningsmassör, Irisindra utbildningar, certifierad 30/06/2019 

Mindful Tapping, Center för Energipsykologi, certifierad i steg 3 sedan 25/10/2019

Certified Emotion Code Practitioner, Discover Healing, 07/04/2022

Certified Body Code Practitioner, Discover Healing, 2023

 

Jag har en helhetssyn på människan. Jag brinner för mina behandlingsmetoder, men även för kosten, som är bränslen för kroppen. Jag har studerat levande föda, Natural hygiene och raw food, tre olika kosthållningar för råkost.

 

 

Jag har arbetat med healing sedan 2010, med massage sedan 2014, med Mindful Tapping sedan 2017, med Emotionskoden sedan 2022 och med The Body Code sedan 2023. 

 

Jag har arbetat som lärare i många år och har nu bestämt mig att följa mitt hjärta och satsa på min dröm att arbeta med mina behandlingar.

bottom of page