top of page

Emotionskoden

Rensa ditt gamla bagage och ta ett steg mot ett friare liv!

Har du varit med om saker som du har svårt att släppa? Känner du dig som om du vill få ut mer av livet? Har du drömmar och mål som du har svårt att nå? Har du kroppsliga åkommor som är svårläkta eller som inte kan diagnosticeras? Då kan det vara så att du har instängda känslor som gör att du är i obalans.


Känslor, precis som allt annat, består av energi. Instängda känslor är negativa energier som har blivit instängda i din kropp när den inte hinner eller orkar att processa dem. Dessa negativa känslor påverkar din kropp och ditt sinne på olika sätt. Så länge som dessa känslor är kvar i din kropp blir det svårt för den att fungera optimalt.


Emotionskoden är en form av energihealing som används för att ta bort instängda känslor. Metoden går ut på att jag använder mig av kinesiologiska muskeltester för att identifiera dina instängda känslor och sedan frigöra dem med hjälp av det magnetiska fältet i min hand. Jag behöver inte veta något om dina bekymmer, utan jag arbetar med ditt undermedvetna.


De flesta som får behandling med Emotionskoden känner en lättnad i kroppen eller i sinnet redan efter första sessionen. För en del känner de av de frigjorda känslorna. Har du mycket i bagaget kan det vara bra att du har ett samtalskontakt som kan hjälpa dig hantera det som kommer upp i dig.


Jag erbjuder sessioner på distans. Vi börjar med ett samtal eller ett mejl där du berättar om vad du vill ha hjälp med. Sedan bokar vi in en tid då jag gör behandlingen. Efteråt meddelar jag dig om vad som kom upp under behandlingens gång. Med andra ord behöver du inte resa någonstans för att få hjälp!


Metoden fungerar lika bra på djur som på människor.

bottom of page