top of page

Bukowski-nallar

"Din nalle är en av de mest trogna vänner man kan ha. Du kan berätta alla dina hemligheter för honom, han kommer att bevara dem för alltid. Han kommer aldrig att lämna dig eller smyga iväg på egna äventyr. Han kommer att hjälpa dig igenom livets svåra stunder samt dela de roliga tillsammans med dig. Ge honom mycket kärlek och värme så blir ni oskiljaktiga resten av livet" (Bukowski Design AB)

Det är med denna inställning och kärlek som Barbara Bukowski designar sina nallar. Hon ser över hela tillverkningsprocessen så att hennes egen kärlek till nallarna bevaras genom hela tillverkningsprocessen. Dessa nallar är handgjorda och är behandlade med kärlek från början till slut! På Bukowski Design AB:s hemsida står det så här under produktinformation: Alla produkter gjorde av Bukowski Design AB är enbart gjorda i nya material av högsta kvalitet.

Samtliga produkter är CE-märkta enligt testmetoden EN 71-1/2. Materialen är syntetiska för att minimera bildningen av bakterier och mögel när nallen blir fuktig. Dessutom underlättar de tvätten och minimerar allergier. Samtliga produkter är tvättbara i 30 graders handtvätt. Vi använder inga flamskyddsmedel i våra produkter. Samtliga ögon är dragfasta och låsta, vilket innebär att de sitter fast ungefär som popnitar i pälsen. Alla babyprodukter har handbroderade ögon, näsor och munnar.  

En del produkter har plastgranulat i sig som ger extra tyngd och känsla. Dessa ligger dubbelt säkrade i speciella nätpåsar som gör att de inte faller ut även om sömmen skulle spricka. Kulorna är runda och större än 2 mm i 3 dimensioner enligt konsumentverkets rekommendationer. Nallarna är generellt stoppade med polyester, vilket i sig är vätskefrånstötande. Detta gör att de snabbt torkar efter tvätt.

Vill du beställa en nalle? Gör så här:

Väl vilken eller vilka nallar du vill beställa. Ring eller mejla mig och talar om vad du vill beställa. Jag skickar en faktura till dig via post eller e-post. Den kan betalas till mitt BG eller med swish. När fakturan är betald skickar jag din beställning. Följesedeln som bifogas försändelsen fungerar som kvitto.

Alla våra priser är inklusive moms. Porto tillkommer.

Alexander burgundy, 25 cm


215 kr

Baby Brunis & Blixten, 12 cm


Säljs styckvis.

100 kr

Baby Carin & Kalle, 22,5 cm


Bara en Kalle kvar!

125 kr

Baby Piggy, 10 cm


95 kr

Florence & Caesar, 35 cm


Säljs styckvis.


250 kr

Friends of Viggo & Maria, 30x30 cm


Barnsäkra från 0 år.

Bara blåa snuttisar kvar!


Säljs styckvis.

125 kr

Herman, 15 cm

Välj blå eller röd halsduk.

95 kr

Julius

100 kr

Little Daniel, 25 cm

140 kr

Little Maciek, 18 cm

100 kr

Playful Oswald, 20 cm

100 kr

Quack Sisters, 20 cm

125 kr

Ru​nis​

125 kr

Sweet Baby Antonio, 40 cm

250 kr

Sweet ​H​oho 16 cm

125 kr

Ziggy mus, 15 cm

Barnsäkra från 0 år.

Endast vit dräkt kvar.

150 kr

bottom of page