top of page

Behandlingar för djur

Våra djur samlar på sig energier precis som vi gör. Ibland behöver de också lite extra hjälp med att hantera dem. Ett djur som är sjukt eller som är på något sätt ur balans kan ha stor nytta av t.ex. healing. Läs gärna om mina olika behandlingar. Informationen där stämmer för djur också.

 

Jag erbjuder behandlingar i energihealing, Mindful Tapping, The Body Code och Emotionskoden för djur (fisk, fågel, däggdjur). Dessa behandlingar ges på distans. Ta kontakt med mig för mer information!

 

Läs om fisken Sixten och hur han blev hjälpt av mina metoder! Hans berättelse och andras finns i min blogg.

 

Pris: se respektive behandling

 

kundomdöme

"Alltsedan vi köpte vår hittekatt har han varit rädd och vaksam av sig. Han blev fångad på en av öarna utanför Göteborg där han var oönskad och bortjagad. Eldsjälen på katthemmet, dit han kom, sörjde för kastrering, id märkning och vaccination av honom. När han kom till oss var han ca ett år och han tyckte nog att jag var en stor virvelvind med alla mina energier och hastiga framfart. Jag fick helt enkelt börja ta det försiktigt när jag var runt Sigge. Barnen kunde lyfta honom hur som helst och göra vad som helst med honom, men inte vuxna. Och han sprang alltid fort ur vägen när jag kom gående. Tills han fick behandling av Lisa, vid tolv års ålder. Hon gjorde Emotionskoden på honom och vilken skillnad! Nästan så jag gråter! Han har fått bort sina besvärande gamla instängda känslor och vågar nu fullt ut ligga kvar på golvet när jag går förbi. Han flyttar inte på sig utan jag får gå runt! Jag är så fantastiskt lycklig för denna behandling och Sigge är ännu lyckligare! Han mår nu BRA och njuter av sitt liv. Han kan komma upp i soffan och ligga bredvid oss när vi ser på TV, en omöjlighet förr. Han har blivit så trygg och som en annan katt. Han kan nu säga vad han tycker och kan nästan dirigera oss till att ta fram godisar och busar gör han också. Vår Sigge är så glad och nöjd, vilket han är värd. Trots att vi alltid tagit hänsyn till honom och behandlat honom väl, har den gamla rädslan suttit hårt. Vad gamla känslor och upplevelser kan ställa till det!"

Från en lycklig matte, Eva Habacke 

bottom of page