top of page

Kildens healingmassage

Kildens healingmassage är en mjuk form av massage som är bra för avkoppling, för att öka cirkulationen och för att komma i kontakt med din kropp och dina känslor. Via långsamma och mjuka strykningar kan man lösa upp känslomässiga blockeringar och få fart på energiflödet i kroppen. Cirkulationen förbättras också. En healingmassage är ett utmärkt sätt att komma i kontakt med det inre barnet och livsglädjen!


Några hälsoeffekter av beröring:

lägre nivåer av stresshormonet kortisol

minskat oro och ångest

ökat lugn

effektiv smärtlindring

stärkt immunförsvar

sänkt blodtryck

större lyckokänsla

vänligare inställning till livet

ökad trygghet

större samhörighetskänsla

ökad samarbetsvilja

mindre aggressivitet

ökad tillit i relationer

bättre sexliv

minskad risk för förtidig död

(från Hälsa nr 11, 2019)

En helkroppsbehandling tar 1-1,5 timme. Jag masserar kroppsdelarna i en viss ordning. Jag börjar med benen, går över till baksidan av kroppen och avslutar med framsidan och till slut huvudet. Jag använder olja, så se till att du har icke ömtåliga kläder på dig!


Tänk på att massagen kan väcka obehagliga känslor. De flesta kopplar av och njuter av stunden. En del låter blockerade känslor komma fram och börjar kanske gråta under behandlingen. Det är helt okej! Har man mycket i bagaget kan det vara bra att ha någon samtalskontakt som kan hjälpa till med att hantera vad som kommer upp.


Jag är en certifierad healing- och avspänningsmassör. Jag är medlem i Svenska friskvårdsförbundet, och har ansvarsförsäkring. Jag har tystnadsplikt.

Det finns olika typer av healingmassage:


Healingmassage: Kildens grundmassage

En omsorgsfull och rofylld grundmassage som är ett kraftfullt redskap för personlig utveckling. Via massagen kommer du i kontakt med kroppens olika psykiska områden, vilket bidrar till ökad kroppsmedvetenhet, självkännedom och grundtrygghet.


Chakramassage, frigörande massage, polaritetsmassage och psykiskmassage är olika varianter på healingmassagen. De fokuserar på olika områden och är mer djupgående än grundmassagen. Som regel gör jag inte dessa typer av massage på någon som inte har kommit till mig för behandling tidigare, eftersom de kan upplevas som kraftfulla. Jag vill att klienten är bekant med grundmassagen och med mig innan jag gör någon av dessa andra massager på klienten.


Chakramassage

En healingmassage som arbetar med kroppens chakran, som är energicentra i kroppen som har en stor betydelse för vår utveckling och för vårt psyke. En utveckling och balansering av våra chakran är avgörande för vår livskvalité.

Frigörande massage

En healingmassage kombinerad med mjuka rörelser och stretch, som ökar rörligheten och flödet i lederna. Den frigörande massagen löser våra muskulära spänningar som är svåra att nå vid vanlig massage. De olika psykiska områdena möter dessutom varandra i lederna och här integrerar och binder vi ihop dem.


Polaritetsmassage

En healingmassage som arbetar med polaritetstekniker som förbinder och skapar balans mellan kroppens olika delar, t.ex. balans mellan tankar och känslor, manligt och kvinnligt, mellan projektioner så som att se sig själv som mindre eller mer värd än andra. Den hjälper oss att hantera de motsatser vi alla rymmer inom oss, t.ex. våra styrkor och svagheter. Via denna massage kan vi nå till en inre ro och känna oss mer hel som människa.


Psykiskmassage

En healingmassage som arbetar med energipunkter längs kroppens psykiska strömmar. Detta hjälper oss att stärka vår medvetenhet om vad vi tar emot och vad vi ger ut. När vi går igenom livet utan att märka vad vi ger ut och tar emot kan vi bli på dåligt humör utan att förstå varför. Vi kan såra andra utan att märka det eller vi kanske häller tillbaka av rädsla för att bli svikna. På så vis lever vi ett begränsat liv. Genom denna massage kan man balansera upp de olika strömmarna och nå mer lugn och ro.

Ta kontakt med mig för tidsbokning!


Hinner du inte med en helkroppsbehandling? Då har jag även kortare varianter!


Dessa kortare massage på 20-30 minuter passar perfekt även på en arbetsplats. Är du intresserad av att jag kommer ut till din arbetsplats och masserar de anställda? Hör gärna av dig!


Unna dig en kort men effektiv avkopplingsstund!


Fotmassage

Omsorgsfull fot- och knämassage med fokus på lederna. Skön vadmassage som ökar blodcirkulationen och frigör spänningar. Därefter en ljuvlig fotmassage där trötta fötter får en uppiggande behandling.


Rygg-nacke-axlar

Uppmjukande massage på rygg, nacke och axlar som släpper spänningar och låter cirkulationen komma igång. Motverkar stress och överansträngning. Hjälper dig att bli tåligare för påfrestningar, får dig att slappna av och fyller på ditt energilager.


Handmassage

Ger händerna kraft och energi. Du får massage på hela underarmarna och händerna med fokus på lederna. Massagen avslutas med en frigörande stretch för ökad rörlighet och blodcirkulation. Du får ett bättre grepp om vardagen.


Några klientomdömen:

"Tack Lisa att just jag skulle träffa på dig när jag mest behövde det--midsommar vecka och på annan ort utan kontakter och med ett ryggskott som var förfärligt. Att du berättade att du var massör och kanske du kunde hjälpa mig till lindring.

Du var inte vilken massör som helst det var något så underbart och nu efter en kort tid mår jag bra.

Jag kommer hädan efter att följa upp denna massage och tror den är mycket nyttig för kropp och själ.

Jag rekommenderar verkligen Lisa och tack ännu en gång."

Eva


"Tack Lisa för en jätteskön massage! Så avslappnande och rofyllt. För varje kroppsdel du varsamt masserade kände jag hur stress och oro försvann och lämnade en känsla av välbehag och lätthet kvar. Jag kan varmt rekommendera en Kilden-massage hos dig Lisa."

Pia


“Jag har fått både healing och healing-massage av Lisa. Man blir verkligen avslappnad efter en behandling av henne. Hon är en sann naturbegåvning med ett stort hjärta".

Per

bottom of page