top of page

Meditationspromenader

Ta en meditativ promenad i Tivedsskogen! Njut av en härlig stund ute i frisk luft.  Ta in skogens läkande krafter och ladda dina batterier. Hitta tillbaka till ett tillstånd av inre ro.


Naturen är känd för sin läkande kraft. Att vistas i naturen aktiverar vårt parasympatiska nervsystem, det system som lugnar ner oss. En promenad i naturen främjar både vår fysiska och psykiska hälsa. Vi får motion samtidigt som vi stannar upp och lever i nuet. Vi får möjlighet att uppleva naturen med alla våra sinnen, långt ifrån alla måsten och samhällets stress. I dagens samhälle lider allt fler av stressrelaterade sjukdomar och psykisk ohälsa, men tack och lov finns det olika sätt att reducera våra stressnivåer och ge våra kroppar och själar återhämtning. 

 

Vi börjar promenaden med en meditation som hjälper oss komma i bättre kontakt med naturen och med oss själva. Sedan går vi på en skogspromenad på ca 1,5 km. Vi går i tystnad och i långsamt tempo så att vi kan lyssna inåt och känna av de härliga energierna som skogen har att erbjuda. Vi avslutar promenaden med en fikastund.

Ta med dig bra promenadskor, passande utomhuskläder och en matsäck. Vi tillbringar ca 2 timmar tillsammans.

Pris: 200 kr/person

Jag går ut med grupper med max 5 personer åt gången. Vill du boka in en fin promenad för din egen grupp? Hör gärna av dig!

bottom of page