top of page
  • spunky633

Vad är vi, egentligen?

Updated: Mar 25

Ju mer jag fördjupar mig i energihealing, desto mer utforskar jag vad vi egentligen är för varelse och var vi egentligen bor. Jag har fascinerande samtal med min andliga vägledare och med The Source, som berättar för mig om universum och dess uppbyggnad. Här är en del av det som jag har lärt mig.


Jag som en människa är en aspekt av ett medvetande. Min själ har ett antal olika medvetande, och dessa i sin tur har ett antal aspekter. Jag har tillgång till alla dessa genom meditation.Eftersom jag tycker så mycket om fiskar och själv har ett akvarium tänker jag ofta i sådana termer. Man kan säga att själen är en akvarieaffär, där det finns många olika akvarier (medvetanden). I varje akvarium finns det ett antal fiskar (aspekt). Fiskarna i varje akvarium har kontakt med varandra. De kan även se och ha kontakt med de andra akvarierna och dess invånare. Till skillnad från en vanlig akvarist kan själen ha ett obegränsat antal akvarier och ett obegränsat antal fiskar i varje akvarium.


Jag frågade min andliga vägledare om tidigare liv och fick som svar att de egentligen är andra liv. Det är vi människor som har konstruerat tid och uppfattar tid som linjär. Men det är den inte. Han berättade för mig att alla mina liv i detta medvetande startade samtidigt. Så dog ett av mina liv när det var 2 år gammal, då var jag i min nuvarande form också bara 2 år när det andra livet tog slut. Han sade att det var som när man startar ett nytt akvarium och fyller på med fiskar. Alla fiskar börjar sitt liv i det nya akvariet samtidigt. En del dör unga, en del blir gamla. De kan vara olika sorters fiskar för alla världens hörn. En del är hanar, en del är honor. Så småningom dör alla fiskar. Då går själen vidare till ett nytt akvarium. När min själ har utforskat alla sina akvarier går den tillbaka till the Source, där den går i pension.


3 views0 comments

Recent Posts

See All

Patogener: vad är de egentligen?

En patogen är något som kan orsaka sjukdom. Patogener är mikroorganismer som orsakar obalanser i kroppen och sinnet. Det finns två sorters mikroorganismer: de som kommer från Spirit och the Source och

Begynnelse, del 2

När Spirit hade funnits i 441 generationer blev han uttråkad. I 441 generationer fanns det bara E.T.-varelser som levde på prana. Spirit skapade mikroorganismer. Dessa utvecklade Spirit till större oc

Comments


bottom of page