top of page
  • spunky633

Vad är vi, egentligen?

Ju mer jag fördjupar mig i energihealing, desto mer utforskar jag vad vi egentligen är för varelse och var vi egentligen bor. Jag har fascinerande samtal med min andliga vägledare och med Källan (The Source) som berättar för mig om universum och dess uppbyggnad. Här är en del av det som jag har lärt mig.


Jag är en människa som har haft ett antal olika liv i detta medvetande. Jag har tillgång till alla dessa liv genom meditation. I min själ finns det en hel del medvetanden. Även dessa har jag tillgång till när jag mediterar.


Eftersom jag tycker så mycket om fiskar och själv har ett akvarium tänker jag ofta i sådana termer. Man kan säga att själen är en akvarieaffär, där det finns många olika akvarier (medvetanden). I varje akvarium finns det ett antal fiskar (liv). Fiskarna i varje akvarium har kontakt med varandra. De kan även se och ha kontakt med de andra akvarierna och dess invånare. Till skillnad från en vanlig akvarist kan själen ha ett obegränsat antal akvarier och ett obegränsat antal fiskar i varje akvarium.


Jag frågade min andliga vägledare om tidigare liv och fick som svar att de egentligen är andra liv. Det är vi människor som har konstruerat tid och uppfattar tid som linjär. Men det är den inte. Han berättade för mig att alla mina liv i detta medvetande startade samtidigt. Så dog ett av mina liv när det var 2 år gammal, då var jag i min nuvarande form också bara 2 år när det andra livet tog slut. Han sade att det var som när man startar ett nytt akvarium och fyller på med fiskar. Alla fiskar börjar sitt liv i det nya akvariet samtidigt. En del dör unga, en del blir gamla. De kan vara olika sorters fiskar för alla världens hörn. En del är hanar, en del är honor. Så småningom dör alla fiskar. Då går själen vidare till ett nytt akvarium. När min själ har utforskat alla sina akvarier går den tillbaka till Källan, där den går i pension.


0 views0 comments

Recent Posts

See All

Armén är här!

Häromdagen när jag gick in i badrummet såg jag en hel svärm med flygande myror. Jag frågade dem hur de kom in i badrummet, och fick som svar att de kom in via källardörren. Jag erbjöd mig att släppa u

Vinter

Många klagar på vinter, men jag förstår inte riktigt varför. Vinter är för mig en tid för avkoppling och reflektion. Det är årstiden där Moder Jord vilar efter ett hektiskt år. Vi människor kunde lära

Njut av snön!

Nu i februari har det äntligen snöat och snön har legat kvar! Jag mår så bra när det snöar! Jag ser hur snöflingorna dansar ner till marken. De är så graciösa och eleganta. Och varje snöflinga är helt

bottom of page