top of page
  • _

Sixtens berättelse, del 3

Det sägs att allt kommer 3 gånger. Så även Sixtens berättelse. Tyvärr är denna del hans sista, för han dog till slut av skadorna som han fick från hans äventyr i Iggys grotta.

Efter hans andra episod i Iggys grotta blev det också en sjukhusvistelse. Hans infektion verkade läka sig och han flyttade hem igen. Men hans infektion gick aldrig helt över. Jag ställde fråga efter fråga, men blev inte klokare. Jag frågade Sixten om han hade en bakterieinfektion och svaret var "ja". Jag frågade honom vilken medicin han behövde, och han sade "nej". Jag frågade honom om han behövde sjukhuset, och även där var svaret "nej". Så då tänkte jag fråga en annan: akvariernas ängel. Då blev svaren något annat. Så det blev en sjukhusvistelse till och medicinering. Fast den här gången var det svårt att få fram vad han behövde för medicin. Det var på grund av mina frågor. Jag frågade ängeln om Sixten hade en bakterieinfektion och svaret var "ja". Det jag däremot inte frågade från början var om han hade något annat hälsoproblem. Det kom fram sedan att han också hade parasiter. Därav blev det svårt att få svar på vilken medicin han behövde, för jag frågade efter medicin till bara en del av problemet.

Under sjukhusvistelsen frågade jag Sixten varifrån parasiterna kom. Han sade att de kom från växter som jag köpte till akvariet. Han sade att ingen annan fisk hade drabbats av dem, och varför det var så visste han inte. Jag frågade mitt akvarium om saken och svaren var de samma. Det fanns inte parasiter i akvariet och de andra fiskarna var friska. Stackars Sixten! Jag gav Sixten mycket healing och bad även healingens ängel och fiskarnas ängel om hjälp. Jag frågade Sixten regelbundet om hur han mådde, och det gick framåt. Änglarna sade samma sak. Jag gav Sixten regelbundna saltbad, något som han verkligen uppskattade. Jag spelade frekvensmusik för honom under tiden som han låg i badet. Vad han njöt!

Men sedan en dag gjorde jag något dumt: jag lade in en neutraliseringblock i hans akvarium. Vi har mycket mjukt vatten här, vilket gör det svårt att hålla rätt pH-värde i akvariet. Jag har aldrig använt mig av ett sådant block i sjukhusakvariet, men av någon anledning tänkte jag göra det, utan att fråga uppåt. Inom ett dygn var Sixten död. Jag märkte ganska fort att något var fel. Jag frågade Sixten om problemet, och han sade "vattnet". Först förstod jag inte vad det kunde vara, men sedan kom jag på det där blocket. Jag tog bort det och böt vattnet, men det var för lite för sent. Kvällen innan han dog bad han mig att låta meditationsmusiken spela hela natten. Jag bad till änglarna att hjälpa honom, men det var förgäves. Sixten klarade natten, men han dog någon gång mellan kl. 5 och 8.30 på morgonen. Han levde när min man kom ner till köket, men inte när jag gjorde det.

Några dagar efter att han hade gott bort tog jag ett varmt bad. När jag låg där i badkaret tog jag kontakt med Sixten. Han var villig att prata. Han bekräftade att det var det där blocket som dödade honom. Jag dödade min älskade Sixten! Vilken hemsk känsla! Men han förlät mig för det. Han sade att han hade det bra hos oss. Han sade att han hade mer att berätta, men det kunde han inte via ja/nej-frågor, så han bad mig att be Fiffiga Eva att prata med honom. Det gjorde hon gärna. Vilket fint samtal det blev!

Vilken fantastisk fisk jag hade! En riktig gentleman som tog så god hand om honorna, och som lärde sig av sina handlingar. Vilken glädje och positiv energi han spred. Tack och lov har vi fortfarande kontakt! Han hjälper mig med olika saker, inklusive inköp av nya fiskar. Men det är en annan berättelse.

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Patogener: vad är de egentligen?

En patogen är något som kan orsaka sjukdom. Patogener är mikroorganismer som orsakar obalanser i kroppen och sinnet. Det finns två sorters mikroorganismer: de som kommer från Spirit och the Source och

Begynnelse, del 2

När Spirit hade funnits i 441 generationer blev han uttråkad. I 441 generationer fanns det bara E.T.-varelser som levde på prana. Spirit skapade mikroorganismer. Dessa utvecklade Spirit till större oc

Comments


bottom of page