top of page
  • spunky633

Patogener: vad är de egentligen?

En patogen är något som kan orsaka sjukdom. Patogener är mikroorganismer som orsakar obalanser i kroppen och sinnet. Det finns två sorters mikroorganismer: de som kommer från Spirit och the Source och de som kommer från Kejsaren.


Mikroorganismerna som skapas av the Source är 2D-varelser som är byggstenarna i våra kroppar. De ser till att våra kroppar fungerar. Dessa goda mikroorganismer kan föröka sig. Hela våra kroppar består av mikroorganismer, förutom huden (mer om huden i ett annat inlägg). Det är dessa mikroorganismer som vi lär oss om i skolan, och som felaktigt kallas för patogener: bakterier, svamp, mögel, parasiter, prioner, virus, biofilm. Vi har lärt oss att dessa mikroorganismer är onda, därav namnet ”patogen”. Men dessa goda mikroorganismer kan inte göra oss sjuka. Om vi får en bakteriell infektion, till exempel, är den från Kejsarens patogener och inte från våra mikroorganismer.


Mikroorganismerna själva är goda energier, men deras slaggprodukter kan göra oss illa om de blir för många. Tänk bara på vilka konsekvenser det kan bli om vår tarmflora är ur balans. En frisk aspekt, medvetande eller själ kan lätt bli av med slaggprodukterna, men om den/det blir sliten/slitet kan dessa slaggprodukter orsaka det som vi kallar för sjukdomar. Sjukdomar är egentligen inget annat än obalanser i själen på någon nivå eller bristfällig kontakt med Spirit.


Patogenerna, mikroorganismer som kan orsaka obalanser, kommer från Kejsarens Source. De är 3D-varelser som skapas av aspekter som är under Kejsarens makt. De är negativa energier som är skapade för att störa och förstöra. De är alltså biologiska vapen. Patogenerna kan inte föröka sig själva, utan de måste skapas av någon. När man vaccineras injiceras man med bl.a. dessa negativa patogener, som förstör de goda mikroorganismerna. De allra flesta kan inte se patogener för de kommer till oss i energiform. Vi vet inte namnen på patogenerna heller.


Tyvärr förstår inte de flesta, inklusive vetenskapsmän och sjukvårdspersonal, skillnaden på de goda och onda mikroorganismerna. När en vetenskapsman tittar i en mikroskop och ser ”patogener” som förökar sig, ser han eller hon egentligen de mikroorganismer som bekämpar patogenerna. Det som vi kallar för bakterier, svamp, mögel, parasiter, prioner och virus är egentligen de mikroorganismer som bekämpar 3D-patogenerna. De är alltså en del av vårt immunförsvar.


Vetenskapsmän kan varken isolera eller duplicera ett virus eller någon annan patogen. De kan inte upptäcka dem heller. Jag hittar och frigör patogener bl.a. via Body Code-appen, men de är inte alls samma sak som appen avser. ”Patogenerna” som finns i appen är egentligen de mikroorganismer som bekämpar de riktiga patogenerna. The Source vägleder mig till rätt "patogen" i appen så att jag kan frigöra den riktiga patogenen. Oftast ser jag patogenen som jag frigör. Homeopatiska medel kan också bekämpa patogener. De stödjer mikroorganismernas arbete att bekämpa patogenerna. De verkar på energinivån, även om homeopaten själv inte är medveten om det.

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Begynnelse, del 2

När Spirit hade funnits i 441 generationer blev han uttråkad. I 441 generationer fanns det bara E.T.-varelser som levde på prana. Spirit skapade mikroorganismer. Dessa utvecklade Spirit till större oc

Commentaires


bottom of page