top of page
  • spunky633

Armén är här!

Häromdagen när jag gick in i badrummet såg jag en hel svärm med flygande myror. Jag frågade dem hur de kom in i badrummet, och fick som svar att de kom in via källardörren. Jag erbjöd mig att släppa ut dem, men det ville de inte. Jag sade att jag skulle då ta bort dem med våld, om det behövdes. Det var helt ok med dem. De ville att jag skulle döda dem. Så det gjorde jag. De flesta försökte inte ens undvika mig. En del kom till och med till mig så att jag lätt kunde slå ihjäl dem. Konstigt, tyckte jag.


Senare på dagen när jag kom in i badrummet igen hittade jag några myror till. Jag tog bort dem med. Jag tog tid att fråga min andliga vägledare om det fanns någon mening bakom myrornas beteende. Det var det. Dessa myror var brittiska soldater i Kanada som hade dödat många indianer, inte för att de ville det, utan för att det var deras jobb. Indianerna var i vägen för britterna. Jag var en indiankvinna som hade dödats av dessa soldater. Dessa soldater hade kommit tillbaka som insekter, till någon som de hade dödat utan anledning. Dags för återbetalning. Genom att jag dödade dem fick de uppleva hur det kändes att bli dödat utan anledning, av någon som egentligen inte ville döda dem.


Jag började fundera över användningen av bekämpningsmedel. Dessa kemikalier dödar och skadar många människor och djur på flera olika sätt. De förgiftar vår mat och gör oss sjuka. De skadar och dödar insekter och andra djur. Dessa kemikalier tar bort våra tillfällen att balansera upp vår karma på ett relativt skonsamt sätt. Det är kanske bättre att slå ihjäl en myra än att delta i ett krig. Bekämpningsmedlen skapar negativa energier genom att förgifta levande varelser och Jorden. Dessutom hindrar de oss från att rensa vår karma. Förödelsen som dessa medlen orsakar är alltså på olika planer. Tyvärr finns det människor som inte förstår hur mycket fysiska skador dessa medel orsakar. Kan de inte förstå det fysiska, hur ska de kunna förstå det andliga?

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Absorberad känsla i en fisk

Jag har läst en hel del om hur djurens stress finns med i köttet som människor äter och hur det kan påverka deras kroppar. Stresshormonerna i köttet har mätts. Det visar sig att stressen från de slakt

Mindful Tapping och katten Bella

Bella är en underbar dam på 19 år. Hon är inte så förtjust i veterinärbesök, trots att hon tycker mycket om veterinären och personalen där. Hon tycker att det är lite läskigt med veterinärbesök därför

Comments


bottom of page