top of page
  • _

Absorberad känsla i en fisk

Jag har läst en hel del om hur djurens stress finns med i köttet som människor äter och hur det kan påverka deras kroppar. Stresshormonerna i köttet har mätts. Det visar sig att stressen från de slaktade djuren kan påverka oss p fler sätt än att äta dem.

Jag gjorde emotionskoden på en av mina fiskar. Den hade en hel del absorberade känslor, dvs känslor som fisken tog in från andra. En av dessa känslor förbryllade mig ett tag. Jag identifierade känslan "panik" i fisken och fick fram att känslan blev instängd någon gång under vägen hem till oss. Vi hade stannat i Marieberg för att handla. Vi gick in på några butiker där. Jag hade fisken i min jacka. När jag höll på att frigöra känslan "panik" fick jag fram att känslan kom från ett djur i Marieberg. Inga djur är tillåtna i köpcentret, så jag frågade om känslan absorberades från ett djur som satte i någon bil. Svaret var "nej". Det tyckte jag var konstigt, för vi hade inte träffat något annat djur ute på parkeringen, och det fanns inte djur i butikerna som vi var i. Efter att jag funderade lite och frågade fisken om mer vägledning, frågade jag fisken om djuret var levande. Svaret var "nej". Det som jag fick fram var att panikkänslan hade absorberats från en köttbit som någon kund hade i sin kasse.

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Häromdagen när jag gick in i badrummet såg jag en hel svärm med flygande myror. Jag frågade dem hur de kom in i badrummet, och fick som svar att de kom in via källardörren. Jag erbjöd mig att släppa u

Många klagar på vinter, men jag förstår inte riktigt varför. Vinter är för mig en tid för avkoppling och reflektion. Det är årstiden där Moder Jord vilar efter ett hektiskt år. Vi människor kunde lära

bottom of page