Kosttil​lskott

Vi erbjuder kosttillskott från Helhetshälsa och pH-Balans. Finns det någon produkt från våra leverantärer som vi inte har här nedan? Hör av dig till oss och vi kan ta hem den!

Helhetshälsa

AlgOmega3, 60 eller 100 kapslar

Algolja med omega-3-fettsyrorna DHA och EPAEn kapsel ger 500 mg algolja, varav 250 mg av omega-3-fettsyrorna DHA och EPA.Dosen två kapslar ger 1000 mg algolja, varav 500 mg DHA och EPA.

Gravid, Barn, Vegan - Omega-3 för dig!Detta omega-3-tillskott passar alla. Perfekt för dig som är vegetarian, vegan som behöver extra Omega-3 eller för dig som av andra anledningar inte äter fisk.

Kan användas under graviditet och av barn.

60 kapslar: 290 kr/st

100 kapslar, 430 kr

B12-vitamin, 90 kapslar

Ett tillskott B12-vitamin i den biologiskt aktiva formen metylkobalamin, som inte behöver omvandlas i kroppen. Produkten kommer i vegetabilisk kapsel och innehåller inga onödiga tillsatser.

Vitamin B12 bidrar till normal psykologisk funktion (som t ex humör, inlärningsförmåga och minne), samt till normal bildning av röda blodkroppar.

185 kr/st

B-vitaminkomplex, 100 eller 200 kapslar

B-vitaminkomplex innehåller alla åtta B-vitaminerna, samt inositol och kolin. Produkten är framställd utan involvering av jäst och innehåller balanserade mängder av de olika B-vitaminerna.

B-vitaminerna Folsyra, Riboflavin, Niacin, Pantotensyra, B6 och B12 bidrar till att minska trötthet och utmattning.

B-vitaminkomplex innehåller även biotin som bidrar till att bibehålla normal hud, normalt hår och normala slemhinnor.

100 kapslar: 180 kr

200 kapslar: 307 kr

EKO-Jod, 100 kapslar

EKO-Jod är ett ekologiskt tillskott med jod som framställs från hela ekologiska alger, EKO-jod är med andra ord en ren whole food-produkt. Produkten innehåller enbart naturliga ingredienser och är fri från tillsatser. De jodrika algerna hämtas från rena vatten, varefter de torkas och mals till ett pulver.

180 kr/st

EKO-Selen, 60 kapslar

Eko-Selen är ett tillskott med selen från ekologiska växter: helig basilika och solrosfrö. Precis som selen i kosten har selenet i EKO-Selen organisk form. Passar dig som äter mycket närproducerat och/eller mycket vego!

Selen bidrar till immunsystemets normala funktion och till att bibehålla normalt hår och normala naglar.

170 kr/st

E-vitamin, 100 kapslar

E-vitamin (alfatokoferol) är en antioxidant och bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Helhetshälsas E-vitamin utvinns från sojabönor och har därmed naturligt ursprung.

215 kr/st

JärnOptimal, 100 kapslar

JärnOptimal är ett järntillskott innehållandes tvåvärt järn (ferrojärn) som är skonsamt för magen. JärnOptimal kommer i vegetabiliska kapslar där varje kapsel ger 25 mg rent järn. Det tvåvärda järnet har hög biotillgänglighet, vilket innebär att kroppen lätt tar upp det.

Järn bidrar till normal bildning av röda blodkroppar och hemoglobin och till att minska trötthet och utmattning.

145 kr/st

KalciumOptimal, 100 kapslar

KalciumOptimal innehåller kalcium i organisk form, för enkelt och effektivt upptag i kroppen. Produkten kommer i vegetabiliska kapslar och är skonsam för magen.

145 kr/st

KaliumOptimal, 100 kapslar

Ett kaliumtillskott i lättupptaglig organisk form. KaliumOptimal innehåller kaliumcitrat som har hög biotillgänglighet och som dessutom är snällt mot magen. Kommer i vegetabilisk kapsel och är tillverkad utan onödiga tillsatser.

145 kr/st

MagnesiumOptimal, 100 eller 200 kapslar

MagnesiumOptimal är ett magnesiumtillskott med organiskt bundet magnesium i tre olika former som balanserar varandra och har hög biotillgänglighet. Passar dig som tränar då magnesium bidrar till normal muskelfunktion, samt till att motverka trötthet och utmattning. MagnesiumOptimal kommer i lättlöslig vegetabilisk kapsel.

100 kapslar:145 kr/st

200 kapslar: 245 kr/st 

Probioplex, 90 eller 150 kapslar

Probioplex® är en väl beprövad produkt, som funnits på marknaden i 20 år. En kapsel motsvarar mängden mjölksyrabakterier i två liter yoghurt. Probioplex® innehåller levande mjölksyrabakterier från fem olika stammar, bland annat lactobaciller och bifidobakterier. Tack vare mikroinkapsling kan vi garantera att bakterierna i kapseln lever och att det efter två år fortfarande finns minst 2 miljarder levande bakterier kvar. Mikroinkapslingen gör också att burken kan förvaras i rumstemperatur och att du enkelt tar med den på resor.

90 kapslar: 208 kr

150 kapslar: 306 kr

ZinkOptimal, 100 eller 200 kapslar

Zink har många funktioner i kroppen, bland annat bidrar det till immunsystemets normala funktion samt till normal kognitiv funktion (det vill säga hjärnans mentala funktioner som tänkande och minne). Zink bidrar också till att bibehålla normalt hår, normal hud och normala naglar. Läs mer om hälsoeffekterna under fliken “information”.

ZinkOptimal kommer i vegetabilisk kapsel och innehåller organiskt bundet zink med hög biotillgänglighet.

100 kapslar: 145 kr

200 kapslar: 245 kr