Post-Lisas butik - allt för kropp och själ
RSS Bli fan

Senaste inläggen

Mars, en spännande månad
Årstiderna och livet
Njut av snön!
Vinter
Ny blogg!

Kategorier

Årstider
Tankar och funderingar
drivs av

Post-Lisas blogg

Vinter


Många klagar på vinter, men jag förstår inte riktigt varför. Vinter är för mig en tid för avkoppling och reflektion. Det är årstiden där Moder Jord vilar efter ett hektiskt år. Vi människor kunde lära oss en hel del från Moder Jord. Vi kan också använda vintern till vila, reflektion och förberedelser för det kommande året. Vi kan ta tid att reflektera över vad som var bra och mindre bra med året, och vad vi vill göra annorlunda under det kommande året. Vi kan ta tid att sakta ner tempot på livet så att vi hinner med allt. Vi måste ju köra lite saktare till jobbet om det är vinterväglag. Vi kanske rör oss lite saktare om vi har mycket tjocka kläder på oss.

Vinter är årstiden där vi kan tända mysiga ljus och njuta av en fin brasa. Vi kan lägga oss i soffan med en god bok och läsa. Vi kan vara utomhus och njuta av det vackra i naturen. Det finns snögubbar att bygga, vackra träd att skåda och mycket lugn och stillhet att rensa och fylla själen med. Vi kan med andra ord ladda batterierna inför kommande året.

Så i stället för att klaga på vintern, se skönheten och möjligheterna med denna fantastiska årstid!


2 kommentarer på Vinter:

Kommentarer RSS
Philips on den 5 mars 2018 14:22
Its such as yoᥙ read my mind! You appear to underѕtand so much about this, like you wгote the e-book in it or something. I believe tһat you can do with a few p.c. to pressure the message home a bіt, but otheг than that, this is fantаstic blog. A fantastic read. I will certainly be back.
Svara på kommentar


Lisa on den 18 mars 2018 14:38
Thanks for the positive feedback! I'm glad you like my new blogg. I have plenty of ideas for new material, so please keep checking in, and spread the word!
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint