Post-Lisas butik - allt för kropp och själ
Kroppsvård

Vi är återförsäljare för Dr. Organic och Emma Noël.

Observera att Dr Organic använder ekologiska ingredienser så mycket som möjligt. Om det inte finns ekologiska alternativ används de bästa alternativ som går att uppbringa. Dr. Organics produkter är därför INTE klassade som 100 % ekologiska.


Aloe Vera: mycket bra för känslig hud och känsligt hår. Bra mot klåda (t.ex. myggbett), solbränna, sår och olika hudproblem.

Granatäpple: Bra för alla hår- och hudtyper. Skyddar mot både UVA- och UVB-strålning. Goda antiseptiska egenskaper ger fördelar i tandkräm.

Kokosolja: Bra för hårbotten och torrt och skadat hår. Bra för återfuktning av torr hud och är en god hjälp vid lindring av eksem, psoriasis och andra hudåkommor. Skyddar mot UV-strålning.

Manuka-honung: Hög antibakteriell funktion. Bra för torr och skadad hud. Bra för torr hårbotten och torrt och skadat hår.

Arganolja: Stärker huden, naglarna och håret. Skyddar mor solstrålning. Bra mot mjäll. Mycket bra för torr hud och torrt hår.

Olivolja: Innehåller mycket vitaminer och antioxidanter vilket är välgörande för torr hud och torrt och skadat hår. Lindrar vid solbränna.

Rosenolja: Mycket bra för hudvård. Läkande, närande och återfuktande egenskaper. Bra för torrt och skadat hår.

Snigelsekret: Låter värre än vad det är! En av ingredienserna i denna kräm är det sekret som den fläckiga vinbergssnäckan producerar för att läka skinn och skal. Mycket bra för hudvård. Sniglarna hålls under certifierade ekologiska former och skadas inte.


Priserna är inklusive moms. Frakten tillkommer.


Ansiktskräm snigelextrakt 50 ml
Dr. Organic ursprungsland: Storbritannien
Pris: 255 kr 191 kr
Badolja ros, 100 ml
Dr. Organic, Storbritannien Dr Organic Ros badolja är en rik olja som löses upp i badvattnet. Den är framtagen för att skonsamt återställa, nära och ge kroppen en härlig doft. Badoljan kombinerar ekologisk ros otto olja kombinerad med nyponolja, sötmandelolja, sojabönsolja, solrosolja, persikokärnolja, jojobaolja, C-vitamin, E-vitamin med geranium och klöverextraktoljor. Denna produkt är lyxig och lugnande - rik på värdefulla oljor.
Pris: 150 kr 112 kr
Bad- & massageolja Arganojla, 100 ml
En underbar bad- och massageolja som återställer och balanserar både hud och sinne. Den innehåller ekologisk arganolja som återfuktar på djupet och gör huden mjuk och smidig. Detta komponeras med en aromatisk, sensuell, och kryddig blandning av naturliga och organiska essensiella oljorna och extrakt.
Pris: 150 kr 112 kr
Balsam, 250 ml
Dr. Organic. Ursprungsland: Storbritannien Dr. Organics balsam med ekologiskt granatäpple passar alla hårtyper och innehåller även aloe vera, sheasmör, solrosolja och E-vitamin. Stärker och skyddar håret och lämnar det glänsande, mjukt och skinande. Använd efter schamponering med Dr. Organics schampo med granatäpple.
Pris: 95 kr 71 kr
Fyll i alternativnamn:
Dagkräm arganolja
Dr. Organic, Storbritannien
En intensiv näringsrik dagkräm med ekologisk arganolja. Lätt och absorberande kräm som lugnar och återfuktar huden.
Pris: 165 kr 124 kr
Dag-och nattkräm, Virgin olivolja 50 ml
En mycket bra kräm från Dr. Organic!
Pris: 135 kr 101 kr
Fyll i alternativnamn:
Deo 50 ml
Dr. Organic
Pris: 80 kr 60 kr
Deo:
Duschtvål, 250 ml
Dr. Organic
Pris: 90 kr 67 kr
Fyll i alternativnamn:
Flytande tvål Aloe vera 250 ml
Dr. Organic
Pris: 85 kr 64 kr
Hand- & nagelkräm oliv
Dr. Organic
Pris: 120 kr 90 kr
Fyll i alternativnamn:
Hudgel aloe vera, 200 ml
Ekologisk, extra effektiv och hypoallergen Aloevera-gel som kan användas över hela kroppen. Den kyler ned och lugnar huden. Gelen återfuktar även torr, irriterad och solskadad hud.
Pris: 105 kr 79 kr
Hudlotion, 200 ml
Dr. Organic
Pris: 120 kr 90 kr
Hudlotion:
Läppbalsam 5,7 ml
Dr. Organic
Pris: 55 kr 41 kr
Ekologisk läppbalsam:
Schampo 250 ml
Dr. Organic. Ursprungsland: Storbrittannien Passar alla hårtyper.
Pris: 95 kr 71 kr
Dr.Organic schampo:
Tandkräm med fluor 100 ml
Dr. Organic En tandkräm med naturlig fluor. Mycket bra för tandköttet.
Pris: 70 kr 52 kr
Tandkräm med fluor:
Tandkräm utan fluor 100 ml
Kingfisher
Pris: 60 kr 45 kr
Tandkräm utan fluor:
Tvål 150 g
Emile Noël Ekologiska tvålar. Vegetabiliska. Säljs styckvis.
Pris: 60 kr 45 kr
Ekologisk tvål:
Ögonserum snigelextrakt, 15 ml
Dr. Organic, Storbritannien Dr Organic Snail serum är en återfuktande, lugnande, anti-aging serum som utnyttjar de anmärkningsvärda kosmetiska fördelarna med Helix Aspersia Muller, en unik substans snigeln producerar för att snabbt återskapa sitt eget skal och hud vid skada. Kombinerat med ekologisk Aloe Vera och vår egen blandning av bioaktiva ingredienser lugnar och återfuktar den huden effektivt samt har en hel rad anti-aging fördelar. Slemmet från sniglarna samlas upp utan att orsaka sniglarna någon skada.
Pris: 180 kr 135 kr


Site Builder drivs av  Vistaprint