Post-Lisas butik - allt för kropp och själ

Healingmassage

Healingmassage är en mjuk form av massage som är bra för avkoppling, för att öka cirkulationen och för att komma i kontakt med sin kropp och sina känslor. Via långsamma och mjuka strykningar kan man lösa upp känslomässiga blockeringar och få fart på energiflödet i kroppen. Cirkulationen förbättras också.

En helkroppsbehandling tar 1-1,5 timme. Jag masserar kroppsdelarna i en viss ordning. Jag börjar med benen, går över till baksidan av kroppen och avslutar med framsidan och till slut huvudet. Jag använder olja, så se till att du har icke ömtåliga kläder på dig!

Tänk på att massagen kan väcka obehagliga känslor. De flesta kopplar av och njuter av stunden. En del låter blockerade känslor komma fram och börjar kanske gråta under behandlingen. Det är helt okej! Har man mycket i bagaget kan det vara bra att ha någon samtalskontakt som kan hjälpa till med att hantera vad som kommer upp.

Pris per behandling:

Sannerud: 600 kr
Örebro: 700 kr

Ta kontakt med oss för tidsbokning!

Några klientomdömen:


“Jag har fått både healing och healing-massage av Lisa. Man blir verkligen avslappnad efter en behandling av henne. Hon är en sann naturbegåvning med ett stort hjärta".

Per
Site Builder drivs av  Vistaprint