Post-Lisas butik - allt för kropp och själ

Våra behandlingar

Känner du dig trött och stressad? Eller vill du bara skämma bort dig med en del- eller helkroppsbehandling? Då har du hittat rätt!

Vi erbjuder nu olika sorters behandlingar: änglahealing, healingmassage och Mindful Tapping. Vi erbjuder också kostrådgivning! Klicka på var och en av våra behandlingar för mer information om dem!

Välkommen till vår mysiga behandlingslokal i Tiveds skolbyggnad! Vi har en fin utsikt över Unden.

Vi erbjuder behandlingar alla dagar efter kl. 10. Ring eller mejla oss för att boka tid!

Vi använder oss av ekologisk massageolja och våra textiler är miljöcertifierade. Vi använder rena lakan och handdukar till varje klient.


Skulle du vilja få massage på jobbet? Vi åker runt till företag och masserar de anställda. Företaget lånar ut ett rum till oss där vi kan massera de anställda i lugn och ro. Vi tar med oss massagebänken och annat vi behöver till behandlingarna. De anställda får välja bland våra energimassage. Företaget faktureras för behandlingarna.Bensinersättning förekommer om vi behöver åka mer än 6 mil.Vem behandlar?
 
 
Lisa Hellman är utbildad i änglahealing hos Maria Rosenlind, i Kildens healingmassage hos Irisindra utbildningar och i Mindful Tapping hos Center för Energipsykologi. Hon är certifierad healing- och avspännningsmassör hos Irisindra utbildningar sedan 30 juni, 2019. Hon blir klar med sin utbildning till Mindful Tapper under 2019.
 
Lisa har en helhetssyn på människan. Hon brinner för sina behandlingsmetoder, men även för kosten, som är bränslen för kroppen. Lisa är utbildad inom levande föda, Natural hygiene och raw food, tre olika kosthållningar för råkost.
 
Lisa har arbetat med healing sedan 2010, med massage sedan 2014 och med Mindful Tapping sedan 2017. Hon har arbetat som lärare i många år och har nu bestämt sig att följa sitt hjärta och satsa på sin dröm att arbeta med sina behandlingar.

Prislista Sannerud:

Änglahealing: 600 kr
Healingmassage: 600 kr
Mindful Tapping: 600 kr
Energimassage: 300 kr


Prislista Örebro:

Änglahealing: 700 kr
Healingmassage: 700 kr
Mindful Tapping: 700 kr
Energimassage: 300 kr


Site Builder drivs av  Vistaprint