Post-Lisas butik - allt för kropp och själ
Tack för att du hälsar på!


Vår butik i Sannerud är öppen efter överenskommelse. Kom gärna förbi butiken, eller beställ dina produkter via e-post. I menyn till vänster hittar du alla våra produkter. Vi har produkter från Biofood, som t.ex. glutenfria nudlar, miljövänliga hud- och hårprodukter och en del "basvaror" som man inte klarar sig utan! Vi är också återförsäljare för Bukowski Design AB, Dr. Organic och Helhetshälsa.

Vi satsar på produkter som är bra för människan, djuren och miljön. De flesta av våra livsmedelsprodukter är ekologiska och anpassade för en raw food-diet. En hel del produkter är även rättvisemärkta. Bukowski-nallarna är barnsäkra, handgjorda under schyssta förhållanden och inte behandlade med kemikalier.

Det går bra att betala med PayPal. Frakten baseras på det totala priset på din beställning. Läs mer under Produkter. För den som inte vill använda PayPal kan man mejla sin beställning till oss och vi skickar faktura för den. När fakturan är betald skickar vi varorna!

Vi har två nya böcker från Back to Being!

Vi erbjuder nu behandlingar i änglahealing och healingmassage! Välkommen till vår nya behandlingslokal i Skolbyggnaden i Tived!


Vi har även lanserat våra egna dockor under namnet Post-Lisas design! En ny serie dockor kommer i år!

Missa inte vår nya blogg! Här kan ni läsa om våra tankar och funderingar kring hälsan och livet.

Marknadssäsongen börjar snart igen! Håll koll på våra evenemang!

Vi samarbetar med Tiveds handel! Våra nallar och det mesta av våra kroppsvårdsprodukter finns till salu där. Vi har även en del av vårt sortiment på Camping Tiveden!

Välkommen till oss!

Senast uppdaterad 18-03-18
Site Builder drivs av  Vistaprint